Om Oss

Sognnes Gruppen består av to hovedselskaper: Sognnes Bygg AS og Sognnes Eiendom AS.

Sognnes Bygg AS leverer totalentreprrise innen byggeprosjekter, fasadeløsninger og stålkonstruksjoner til bygg.

Sognnes Eiendom AS forvalter eiendom og driver med utleie av moderne næringsbygg, skole, butikk og kontorer. 

Vår kjernekompetanse ligger i lang erfaring i markedet, samt nyvinninger og utradisjonelle kvalitetsløsninger. Sognnes er din totalleverandør innen næringsbygg.

Historie

Ove K. Sognnes startet i 1971 Korru Bygg AS som den gang produserte og monterte korrugerte stålplater, eller bølgeblikkplater i Fagerdalen på Eidsvågneset.

Med kontor i Åsane og en fort voksende oppdragsmasse, ble det naturlig å ta steget videre og utvide driften.

Sakte men sikkert utvidet aktiviteten seg til også gjelde næringseiendom. Selskapet OVSO Eiendom AS ble av denne grunn opprettet i 1984. Dette var et selskap som eide og leiet ut lokaler til næring, skoler og industrilokaler.

I 1987flyttet tynnplateavdelingen til Litleåsveien i Åsane. Det er på denne adressen Sognnes AS har sitt hovedkontor i dag.

2004 var året da OVSO eiendom AS og Korru Bygg AS endret navn til Sognnes Eiendom AS og Sognnes Bygg AS. Begge selskapene ble lagt under holdingselskapet Sognnes Holding AS. Visjonen var å vise at Sognnes Holding AS er en familiebedrift som tar sitt ansvar på alvor.

Kvalitet og nærhet til markedet kjennetegner Sognnesfamiliens bedrift. Foruten nyvinninger, egnutviklede teknologier og kompetente og erfarne ansatte, leverer Sognnes AS solide produkter som tåler tidens tann.

Sognnes : Erfaren og utradisjonell